Salysol snacks vending machine

Salysol snacks

Bij Spanje denk je al snel aan zon, zee, tapa’s en sangria. Sinds kort kun je aan dit lijstje ook de heerlijke Snacks van Salysol toevoegen. Service Snacks haalde ze naar Nederland. Waarom? Omdat de Salysol snacks niet alleen erg lekker en supervers zijn, maar ook omdat ze van hoge kwaliteit en heel aantrekkelijk verpakt en geprijsd zijn. De zon in een blikje!

Service Snacks presenteert Salysol 

Voor wie van een lekker tussendoortje houdt!

  • Aan een pauze op het werk, school of de sportclub toe? Salysolsnacks zorgen ervoor dat je weer dóór kunt! 

  • Met maar liefst 22 verschillende soorten hartige en zoete varianten het ultieme pauze moment!

  • Wat maakt deze snacks zo bijzonder? De eénpersoonsverpakkingen en de versheid en kwaliteit door de vacuüm verpakking.

Op de zonovergoten terrassen en in café’s in Zuid Spanje kwamen we tijdens een vakantie de leuke ‘tapatorens’ van Salysol voor het eerst tegen. De apparaten, gevuld met blikjes met verschillende soorten zoete en hartige Salysol snacks, zijn in Spanje heel erg populair. We zagen veel Spanjaarden die voor bij hun café con leche wat blikjes met chocolade en zoete nootjes uit het apparaat haalden. Later op de dag werden bij de borrel hartige nootjes en olijven uit de machine gegeten. Kinderen liepen met blikjes snoepjes en drop. Natuurlijk proefden wij ook een aantal verschillende soorten. En we begrepen direct de populariteit. Want wow! Wat een aangename kennismaking!

Waarom importeur?

Velen van ons kennen het wel. Iets dat op vakantie zo heerlijk is, valt, als je het mee naar huis neemt, toch vaak een beetje tegen. Vooral als je niet op dat fijne terras met prachtig weer zit. Maar dat gold niet voor de Salysol Snacks. Integendeel! Het was alsof we door de meegenomen blikjes de zon mee naar huis hadden gebracht en de positieve ervaring bleef. Bij navraag naar een importeur bleek deze er in Nederland niet te zijn. En dat betekende dat niemand hier kennis kon maken met dit prachtige Spaanse product. Daarom was de beslissing vrij snel genomen. Lang verhaal kort….Service Snacks is nu de trotse officiële Nederlandse importeur van de uitstekende Salysol kwaliteitssnacks!

Geïnteresseerd in ons aanbod?

Neem een kijkje op onze website van Service Snacks / Snoep https://servicesnacks.nl/shop/