Verhuur party benodigdheden

uw feest begint bij ons

Wij verhuren echt ALLES wat u nodig heeft voor uw (bedrijfs) feest, evenement, receptie, presentatie, verjaardag, borrel of ontbijt/lunch/diner. En wij zijn graag uw partner met hoogwaardige verhuurartikelen van eierdop tot partytent.

Ontdek gemak en stijl met onze verhuur Partyservice in Haarlem

Service Slijters verwelkomt u met trots bij onze uitgebreide verhuur partyservice in Haarlem. Als uw partner in evenementen, bieden wij een breed scala aan hoogwaardige verhuurartikelen, waaronder Biertaps, koelbuffetten, (Sta)tafels, stoelen en statafelkrukken. Maar ook statafelrokken en prachtig Damasten tafelkleden met bijpassende servetten. Mooi en functioneel glaswerk, Garderobe- , Keuken- en Uitserveer benodigdheden. En IJsblokjes en Schaafijs van 1 KG tot heel veel. Met ons deskundige team en uitgebreide assortiment helpen wij u om van elk evenement een onvergetelijk succes te maken.

Profiteer van onze voordelen: Gratis bezorging, flexibele drankenservice en 24/7 bereikbaarheid

  1. Gratis bezorging en retour halen: Verhuur gemak Bij Service Slijters streven we ernaar om het huren van uw benodigde items zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarom bieden wij gratis bezorging en retour binnen een straal van 10 kilometer rondom Haarlem. Of het nu gaat om tafels voor een bruiloft, statafels voor een borrel of stoelen voor een presentatie, wij brengen alles naar uw locatie en halen het na afloop kosteloos weer op.
  2. Flexibele drankenservice: Alleen betalen voor wat u gebruikt Bij ons staat flexibiliteit hoog in het vaandel. Alle niet gebruikte dranken mogen moeiteloos worden geretourneerd. Betaal enkel voor wat u op uw evenement consumeert, waardoor u de kosten onder controle houdt en geen onnodige uitgaven doet.
  3. 24/7 Bereikbaarheid: Altijd en overal op ons rekenen Of u nu midden in de nacht een vraag heeft of er zich onverwachte situaties voordoen tijdens uw evenement, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Onze toegewijde ondersteuning zorgt ervoor dat uw evenement soepel verloopt, zonder onnodige stress.

Verhuur biertaps

uw feest begint bij ons

Biertap’s van tafelmodel tot totale barbuffetten en mobile buiten tapwagens, zie daarvoor ons overzicht voor de mogelijkheden. 

Slijterij Service Slijters

Partyservice

Onze partyservice bestaat uit de levering van alle dranken en wijnen, de bezorging van de gehuurde artikelen, maar ook het installeren van de biertap en eventuele ander zaken zoals terrasverwarming.

Verhuur van alle glazen, (sta) tafels, stoelen, koel- en bakapparatuur.

Alle gangbare verhuurartikelen, zoals glazen, stoelen en (sta)tafels zijn bij ons te huur.

Slijterij Service Slijters

Schrijf u in voor aanbiedingen

Schrijf u in om vroegtijdig aanbiedingen te ontvangen, u kunt op elk moment annuleren.