Verhuur statafels en barkrukken

Een overzicht van ons verhuurassortiment tafels en statafels, barkrukken en stoelen

  • Tafels: Van elegante dinertafels tot praktische buffettafels, wij hebben de perfecte tafel voor elke gelegenheid.
  • Statafels: Creëer een informele en gezellige sfeer met onze stijlvolle statafels.
  • Stoelen: Comfortabele en eigentijdse stoelen voor al uw gasten.
  • Statafelkrukken: Voeg extra dynamiek toe aan uw evenement met onze hoogwaardige barkrukken.

Bij Service Slijters gaan we verder dan alleen verhuur. Wij zijn uw partner in het realiseren van dromen en het creëren van onvergetelijke momenten. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw volgende evenement kunnen transformeren met onze verhuur partyservice in Haarlem. Wij staan klaar om aan al uw wensen te voldoen en u te ondersteunen bij het plannen van een evenement dat de verwachtingen overtreft.

Ontdek gemak en stijl met onze verhuur Partyservice in Haarlem

Service Slijters verwelkomt u met trots bij onze uitgebreide verhuur partyservice in Haarlem. Als uw partner in evenementen, bieden wij een breed scala aan hoogwaardige verhuurartikelen, waaronder tafels, statafels, stoelen en statafelkrukken. Maar ook statafelrokken en prachtig Damaste tafelkleden met bijpassende servetten. Met ons deskundige team en uitgebreide assortiment helpen wij u om van elk evenement een onvergetelijk succes te maken.

Profiteer van onze voordelen: Gratis bezorging, flexibele drankenservice en 24/7 bereikbaarheid

  1. Gratis bezorging en retour halen: Verhuur gemak Bij Service Slijters streven we ernaar om het huren van uw benodigde items zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarom bieden wij gratis bezorging en retour binnen een straal van 10 kilometer rondom Haarlem. Of het nu gaat om tafels voor een bruiloft, statafels voor een borrel of stoelen voor een presentatie, wij brengen alles naar uw locatie en halen het na afloop kosteloos weer op.
  2. Flexibele drankenservice: Alleen betalen voor wat u gebruikt Bij ons staat flexibiliteit hoog in het vaandel. Alle niet gebruikte dranken mogen moeiteloos worden geretourneerd. Betaal enkel voor wat u op uw evenement consumeert, waardoor u de kosten onder controle houdt en geen onnodige uitgaven doet.
  3. 24/7 Bereikbaarheid: Altijd en overal op ons rekenen Of u nu midden in de nacht een vraag heeft of er zich onverwachte situaties voordoen tijdens uw evenement, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Onze toegewijde ondersteuning zorgt ervoor dat uw evenement soepel verloopt, zonder onnodige stress.