Ontdek gemak en kwaliteit met onze Biertapinstallaties – huren voor elke gelegenheid

Bij Service Slijters bieden wij hoogwaardige biertapinstallaties te huur aan voor een dag, weekend of langere periodes. Of u nu een feest, bruiloft, bedrijfsevenement of een andere speciale gelegenheid organiseert, onze biertapinstallaties voegen een vleugje professionaliteit en plezier toe aan uw evenement.

Flexibele huuropties en Gratis bezorging binnen 10 Kilometer

Onze flexibele huuropties stellen u in staat om de biertapinstallatie af te stemmen op de duur van uw evenement. Of het nu gaat om een korte bijeenkomst of een meerdaags festijn, wij hebben de perfecte huurperiode voor u. Bovendien bieden wij GRATIS bezorging, installatie en retour halen binnen een straal van 10 kilometer rondom Haarlem. Voor locaties buiten deze straal vragen wij (-) een kleine bijdrage in de transportkosten.

All-inclusive huurprijs voor zorgeloos genieten

Onze transparante huurprijs omvat alles wat u nodig heeft voor een geslaagd bierfestijn. Bij het huren van een biertapinstallatie ontvangt u standaard:

  • Tapinstallatie: Een hoogwaardige biertapinstallatie voor een perfect getapt biertje.
  • Koolzuur: Essentieel voor de juiste druk en een heerlijk fris biertje.
  • Lekbak: Voor een nette en schone werkomgeving rondom de tap.
  • Aansluitingen: Alle juiste aansluitingen die nodig zijn om de biertap optimaal te laten functioneren.
  • Spoelborstel en Spoelglans: Voor het schoonhouden van de glazen.
  • Spatel: Handig om de mooiste schuimkraag te krijgen.
  • Bierviltjes: Voegt een persoonlijk tintje toe aan uw drankjes en beschermd uw tafels.

Onze biertapinstallaties zijn eenvoudig te bedienen en worden geleverd met duidelijke instructies, zodat u heerlijk kunt genieten van uw feest of evenement.

Laat ons uw evenement verrijken met onze Biertapverhuur

Of u nu een intieme borrel, een bedrijfsfeest of een grootschalig festival organiseert, Service Slijters staat voor u klaar. Neem contact met ons op, ontdek de mogelijkheden van onze biertapverhuur en maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring voor uzelf en uw gasten. Sluit aan bij degenen die genieten van de kwaliteit en service van Service Slijters voor een zorgeloze bierbeleving.

Levering van Fustbier

Bij uw tapinstallatie kunnen wij alle gangbare en bijzondere bieren leveren. Sommige zijn seizoensgebonden, sommige zijn niet altijd leverbaar. Maar 200 verschillende zijn er altijd. Vele zijn in verschillende maten leverbaar, zoals: 20, 30 of 50 liter.

Als huismerk bier hebben wij Haerlems Premium, een Categorie I bier met 5% alcohol. Een heerlijk helder bier met een smaak tussen Amstel- en Heinekenbier, voor een wel heel prettige prijs in zowel 20, 30 als 50 liter vaten.